2009. október 27., kedd

Bővebben a Karácsonyi csomagról

Már október végén kikerült az oldalra a Karácsonyi csomag és elég sok kérdés érkezett vele kapcsolatosan, ezért megpróbálunk itt egy kicsit bővebben válaszolni a felmerült kérdésekre.

Miért jelent meg ilyen korán a csomag?

A Karácsony mindig gyorsabban ideér, mint ahogy számítnuk rá, szóval nem árt időben felkészülni. :) Ráadásul nekünk még sok dolgot el kell intéznünk addig, amíg a csomag rendben landol a Karácsonyfák alatt.

Hogyan lehet megrendelni?

Be kell lépned a garázsodba, ott pedig a polcon található csomagra kell kattintanod. Lapozd és olvasd végig a könyvet, aztán az utolsó oldalon kitöltheted a megrendelőlapot. Ezután már nincs más dolgod, csak várni a futárt december közepén.

Mit tartalmaz a csomag ára(2 670 Ft)?

Az egyszerű válasz az, hogy mindent. Ebben az árban benne van az ajándékok gyártásának, csomagolásának, szállításának és az utánvétes beszedésnek a díja is, nem kifelejtve az államkasszát gyarapító ÁFÁ-t sem. Ráadásul csomagonként 200 Ft-ot jótékonysági célokra fordítunk, az efeletti részt pedig új mesék, játékok készítésére.

Milyen minőségűek lesznek az ajándékok?

Nekünk mindennél fontosabb a minőség, nem szeretnénk lejáratni magunkat rossz minőségű vackokkal. Ezért is merünk 100%-os kérdés nélküli pénz-visszafizetési garanciát vállalni. Sőt ennél komolyabbat, mert ha valamelyikőtök visszaküldi a csomagot, akkor még a visszaküldés költségét is megtérítjük.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Traff park készitők!

Jó ötlet az egész, alapvetően örülök neki, mint anya, csak egyet nem értek.
Miért kell a gyerekeimnek - 4 és 2 évesek - folyton kérdezniük: mit mondott? kicsoda? miért ez a neve?
Én is ezt kérdezem.
Meg voltam róla győződve, hogy valami amerikai licenc magyar változatáról van szó, ahol a neveket nem lehetett megváltoztatni.
De most olvasom, hogy valóban magyar dologról van szó. Miért nem lehet saját nevekkel dolgozni - mentesen kérdezem ezt bármiféle nacionalista indittatástól természetesen. A Traff még rendben van, bár ....
De miért Park? Miért kell átvenni ezeket a kisgyerekeknek érthetetlen amerikanizmusokat? Nekik ez parkot jelent, ahol fák vannak, játszótér, stb.
Legalábbis nem sokan vannak, akik a lakópark szót használják - de cáfoljanak meg, ha igy van.
És ez az autók neveire is vonatkozik.
A történet pedig szinte folyamatosan korholó jellegű, kioktató, néha a tanulság érdekében oda a hangulat is, amit a történet végén egy na-sebaj-mondat próbál feloldani egy mosollyal.
Értem a jó szándékot, melyik szülő ne szeretné biztonságos közlekedésre tanitani a gyerekét, de jó lenne, ha kicsit oldottabban történhetne midez.
Például ne mindig a felnőtt autók legyenek a jók, csináljanak ők is hibát, legyen olyan rész, ahol a kis autók a korholók!

üdvözlettel
Szabó Réka

Traffy Papa írta...

Kedves Réka!

Köszönjük szépen az észrevételeidet.

A nemzetközi nevek az én bűnöm(Bár a nevek egy jó része azért létezik nálunk is.). Ennek az az oka, hogy szeretnénk megfordítani a licenc áramlás irányát és Magyarországról indulva elterjeszteni egy ötletet szerte a világban. Egész biztatóan alakul egyébként a dolog, ha sikerül valami konkrétat összehoznunk, jelezni fogjuk a blogon.

Annyit azért elmondanék a saját védelmünkben, hogy Traff Parkot mi tényleg parknak képzeljük el, ahol kis utak, fák és játszóterek vannak. A házak csak szegélyezik, védelmezik ezt a területet.

A mesékkel kapcsolatos észrevételeidet megbeszéltem Erikával, ő is gondolkodott korábban hasonló ötleten, valószínűleg a következő szériában már találkozhattok más felépítésű történetekkel is.