2010. február 2., kedd

Farsangi Traff Csomag

Kedves Traffosok!

Már csak 5 napig rendelhetitek meg a Farsangi csomagot (illetve a készlet erejéig - 1500 db-ból 1311 már gazdára talált).

Hogy miért érdemes hozzájutni a csomaghoz? Íme 3+1 érv, amely megkönnyíti a döntésedet:
1. A csomag tartalmaz egy jó minőségű mesekönyvet, mely azon kívül, hogy szórakoztató, még segít a betűk elsajátításában is.
2. A mesekönyv mellett találsz egy pakli betűtanuló kártyát is, mellyel két izgalmas játékot is játszhattok (persze a Követ magazin sem marad ki a csomagból, melyben Traffy Papa újabb fejtörőin gondolkodhattok gyermekeddel).
3. A csomag megrendelésével segítesz. Minden csomag összegéből 200 Ft-ot a Követek által megszavazott jótékonysági célra fordítunk. (A karácsonyi csomagból összegyűjtött 260.000 Ft-ot a sóskúti Félkrajcár Alapítvány kapta, akik egy új játszótér megépítésére gyűjtenek.)
+1 Traff Követként részt vehetsz Traff Park életében. A jövőben szavazhatsz majd, hogy miről szóljon egy-egy újabb történet, segíthetsz az új lakók nevének kiválasztásában, stb.

Látogass el a traff.hu-ra, a garázsod felső polcán megtalálsz minden hasznos információt a csomagról.

További jó Traffozást! :)

8 megjegyzés:

lormancs írta...

Igen! ma fog érkezni....hívott a futár..számolom a perceket.........jujdeizgi....... :))

lormancs írta...

MEGÉRKEZETT A CSOMAG!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük. :)) Lormancs

Traffy Papa írta...

Remélem tetszik! :)

agica79 írta...

Traffy Papa! Mi nem kaptuk meg a Farsangi csomagot, mert ne voltunk itthon és a kedves futár visszaküldte. Nagyon szeretnénk megkapni! Tudsz nekünk segíteni?

Traffy Papa írta...

Ha jól tudom, Anett megoldotta a dolgot.
Jól tudom? :)

Anett írta...

Igen, remélem. :)

agica79 írta...

Köszönjük szépen, megkaptuk a csomagot!

Abigél írta...

Sziasztok!

Isteni ötlet volt a betűkártya meg a "kétszintű" meseszövegezés! A 7 éves nagyfiú azonnal rácuppant a szókanasztára :) (Bár az azonnal lejött neki, hogy a kártyák hátlapjából simán tudja, milyen lapjai vannak az ellenfélnek, de hajlandó nagyon tisztességesen játszani, nem les :)))
Felnőtt fejjel el se lehet képzelni, milyen sokat segít neki ez a játék a majdani helyesírásban. Egy elsősnek még nem evidens, hogy a "JOBB" szó kirakásához kettő B betűt kell összegyűjtenie... Hosszú-rövid magánhangzók: ugyanez. Mire elkezdik az iskolában ezzel nyúzni, addigra teljesen képben lesz, hurrá :)
A meseolvasásnál pedig egyszerűen leírhatatlan a "Kiolvastam egy könyvet!" élmény a kis tudorka képén :)
Így egy kicsit a nagyfiú is visszaesett a traffmániába - persze szereti a számítógépes játékokat is, de azoknak a tempója inkább az óvodás korosztálynak tökéletes - a betűkkel viszont kapott ő is valami "nagyfiúsat", és így visszaült a játékokhoz is, aminek én nagyon örülök, mert ha már a számítógép előtt kukul, akkor legalább ilyen minőségű dolgok előtt kukuljon :)
Köszönjük szépen, várjuk a következő meglepetést!