2010. március 23., kedd

Így készült a poszter





A húsvéti csomag részeként sokakhoz megérkezett már az első Traff poszter. A kép madártávlatból mutatja a Park egyik szegletét, ahol éppen sok kis traff gyülekezik. Az alábbi kis írásban megismerhetitek, hogy miként, és hány lépésben készül egy ilyen poszter.

Első lépésként, az itt jobboldalt látható vázlat készül el, kézzel ceruzával, nagyon elnagyoltan, csak az arányok és az elrendezés kitalálása céljából. Természetesen több ilyen vázlat készül, aztán amit a legjobbnak találunk, kezelésbe vesszük. :)

A következő lépés, ennek a vázlatnak a jobb kidolgozása, számítógéppel, amin az ívek, formák nagyjából végleges alakot öltenek. Erre a képre már nagyon elnagyoltan színek is felkerülnek, csak hogy segítsenek az egybefüggő területek elkülönülésében.

A kinyomtatott képre rákerülnek a karakterek vázlatai, elhelyezkedésük, méretük, stb.

Ezt a képet kapja meg Krisztián, aki közel végleges formába önti, megrajzolja a környezetet, karaktereket, úgy ahogyan kell. :) A megrajzolt kép még egy lépésen megy végig a nyomda előtt, az pedig a színkorrekciók, az árnyékok megigazítása, az effektet elkészítése és a karakterek végső méretének és elhelyezkedésének beállítása. Ha mindezzel megvagyunk irány a nyomda, és készülhet is a gyerekszobák falának új dísze: a Traff poszter :)


4 megjegyzés:

lormancs írta...

Ééééééééééééééééééééééssssssssss igen!!!!
megjött a csomag!!!!!!!!!

és a poszter már díszíti is a szobát.

köszönjük

VizyPeti írta...

Fantasztikus a poszter, megy a falra!!!
Csak így tovább!

Traffy Papa írta...

Köszi!

Egyébként ha van ötletetek a könyv mellé apró ajándéknak, akkor örömmel várjuk!

@gi írta...

Kolosszális lett a poszter! Kisfiamnak az eddigi ajándékok közül a matricák ill. a kártya tetszett legjobban, szerintem matrica máskor is jöhet! :)
Esetleg a kicsi traffok makettje? Vagy az túl költséges? De ha legyártatjátok, mi meg is vennénk! ;)

Továbbra is jó munkát!